Recreatiecentrum het Bergumermeer is een grote, luxe camping met bungalows, chalets, stacaravans, maar ook plaatsen voor tenten en tourcaravans.

Er is van alles te doen op de camping. Voor kleine kinderen is er de kinderboerderij, de speeltuin en het overdekte zwembad. Oudere kinderen vinden er een jeugdhonk/hangplek, midgetgolf en twee zandstranden aan het meer. In het hoogseizoen is er een recreatieteam; dat wordt zowel door kinderen als door ouders gewaardeerd. Al dat moois is bij de prijs inbegrepen.
Er is een zeilschool en je kunt er kano’s en surfplanken huren.

Let op: een waterrijke omgeving kan gevaarlijk zijn voor kleine kinderen.

Voor nog meer informatie:

http://www.bergumermeer.nl

Goed om te weten: er is een camping­winkel (SPAR prijzen), wasserette ensnackbar/ pizzacorner.

 

 

Aankomst en route.


Het adres van de camping is:
Recreatiecentrum Bergumermeer, Solcamastraat 30 9262ND Sumar

 


Onze wisseldag is op zaterdag: na 16.00 uur is de stacaravan beschikbaar voor nieuwe gasten. Wij zullen U dan graag welkom heten. Geef ons even bericht als U later komt of van het station gehaald wilt worden.

De camping is niet bereikbaar met openbaar vervoer. Onze vrijwilligers kunnen U bij een geschikt station ophalen en naar de camping brengen. Na boeking krijgt U een contactpersoon in Burgum e.o. Een week van te voren afspreken a.u.b.
Eenmaal op de camping aangekomen kunt U de fietsen gebruiken.


Met eigen auto gaat het gemakkelijker:

Vanaf Leeuwarden via de wâldwei:/ Afslag Garyp, richting Sumar/ Bij kruispunt Sumar rechtdoor, /richting Eastermar. Vierde weg links/(anwb bord met daarop Klein Zwitserland)/ 1e weg rechts (bij vlaggenmasten).


Vanaf Drachten: Afslag Burgum/Sumar / Bij kruispunt Sumar rechtsaf / richting Eastermar. /Vierde weg links (anwb bord met daarop Klein Zwitserland /1e weg rechts (bij vlaggenmasten).

Vanaf Dokkum: Richting Burgum/Sumar./Bij kruispunt Sumar linksaf, /richting Eastermar. Vierde weg links / (anwb bord met daarop Klein Zwitserland) / 1e weg rechts (bij vlaggenmasten).

Vertrek

U kunt blijven tot zaterdagochtend 10.00 uur. Voor vertrek maakt U zelf de caravan schoon.

Als U niet met eigen vervoer bent, brengt een van onze vrijwilligers U naar het station.
Wilt U dat ruim van te voren (bv bij aankomst) afspreken?

 

 

 

 

{gallery}fotocaravan2012/strand2012{/gallery}

 

 

 

Recreatiecentrum Bergumermeer Huisregels Vakantieverblijven

 

Wij, alle medewerkers van Recreatiecentrum Bergumermeer, heten u van harte welkom. Om uw verblijf zo prettig en aangenaam mogelijk te maken, hebben wij enige huisregels opgesteld zodat u bij aankomst of tijdens uw verblijf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

 

 1. Bij aankomst op de camping kunt u een codekaart nemen als u in het bezit bent van een auto. De borg hiervoor bedraagt € 20,00. U dient er rekening mee te houden dat u maar met 1 auto tegelijk door de slagboominstallatie kunt. De codekaart voor de slagboom werkt van 7.30 uur tot 23.00 uur.

 

 1. Borgen worden bij aankomst voldaan door middel vanhet invullen van een machtigingskaart. Als de sleutels bij vertrek worden ingeleverd en het huisje is compleet en netjes achter gelaten zal de machtigingskaart na controle en schoonmaak worden vernietigd door Recreatiecentrum Bergumermeer. Voor zoekgeraakte sleutels dient u het verschuldigde bedrag contant of per pin te voldoen. Ook de borgen voor bootverhuur, het vakantieverblijf etc. gaan via het invullen van een eenmalige machtiging. U dient wel ter controle van het bank- of gironummer uw pasje te laten zien.

 

 1. Bezoekers van onze gasten zijn welkom. Zij dienen zich echter op de receptie te melden. Het bezoekerstarief bedraagt € 1,60. Kinderen van 1 t/m 12 jaar betalen€ 1,35. Blijft men overnachten dan geldt een ander tarief. Bezoekers die hun hond mee nemen betalen ook € 1,60 voor de hond (overdag) of € 5,00 (nachttarief). Niet in alle vakantieverblijven zijn huisdieren toegestaan.

 

 1. Poezen en katten zijn niet toegestaan.

 

 1. Telefonische boodschappen worden niet in uw caravan / bungalette / villa bezorgd. Voor het raam in de receptie hangt een prikbord waarop wij de berichten vermelden. Uiteraard maken wij een uitzondering wanneer het bericht van ernstige aard is.

 

 1. In het programmaboekje worden in de maanden juli en augustus alle openingstijden vermeld. Om u correct van dienst te zijn verzoeken wij u beleefd zich aan die openingstijden te houden. Na sluitingstijd kunt u ons, indien noodzakelijk / dringend, bellen. Ons telefoonnummer is 0511 — 461385.

 

 1. U dient de op het terrein geplaatste verkeersborden in acht te nemen, zowel tijdens de opening van de camping als daarbuiten. De toegestane snelheid op de camping bedraagt 15 km/uur. Houdt u zich daar s.v.p. aan. Bromfietsen mogen alleen met uitgeschakelde motor over het terrein rijden en alleen van de ingang naar het vakantieverblijf en weer terug.

 

  1. Huisvuil kunt u deponeren in de daarvoor bestemde milieustraat. Kartonnen dozen dienen eerst kapot gescheurd te worden. Batterijen en klein chemisch afval kunt u in de receptie inleveren.

 

   1. Op de verhuur van de vakantieverblijven zijn de Recron-voorwaarden Landrecreatie van toepassing.

 

   1. Open vuren zijn verboden. Rook niet waar dit gevaar oplevert. Barbecuen is toegestaan, mits gebruik wordt gemaakt van een daarvoor bestemd apparaat en twee emmers water gereed worden gehouden. Het gebruik van vuurkorfen is op Recreatiecentrum Bergumermeer niet toegestaan.

 

   1. De gasten van Recreatiecentrum Bergumermeer zijn ten volle aansprakelijk voor schade aan eigendommen van deze camping. De directie is niet aansprakelijk voor ongevallen aan gasten overkomen, voor beschadigingen, zoek raken en diefstal van eigendommen van gasten.

 

   1. 12. Het bezit, de verkoop en het gebruik van drugs is op Recreatiecentrum Bergumermeer niet toegestaan, bij overtreding is verwijdering van de overtreder van Recreatiecentrum Bergumermeer het gevolg.

 

   1. 13. Tussen 24.00 uur en 07.00 uur dient het op Recreatiecentrum Bergumermeer rustig te zijn. Gedurende dit tijdvak is het niet toegestaan zich met gemotoriseerd voertuig op het terrein te verplaatsen.

 

   1. 14. In het zwem- en speelparadijs is geen toezicht.

 

   1. 15. Radio en televisie mogen niet voor geluidsoverlast zorgen.

 

   1. 16. Zonder geleide en toezicht mogen kinderen tot 6 jaar geen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in de toiletgebouwen.

 

   1. 17. Honden mogen niet alleen achter gelaten worden in de vakantieverblijven.

 

   1. 18. De vakantieverblijven worden na uw vertrek nagekeken. De lakens dient u op een stapel in de gang neer te leggen.

 

   1. 19. Op de dag van vertrek dient u tussen 09.00 - 10.00 (zondag tussen 10.00 - 11.00 uur) de sleutels in te leveren van uw vakantieverblijf. De machtigingkaart wordt na eindcontrole door ons vernietigd. De controle vindt plaats na uw vertrek.

 

   1. Het plaatsen van tentjes bij het vakantieverblijf is niet toegestaan.

 

   1. 2 Toegangskaarten voor het zwembad worden 1 keer bij aankomst verstrekt. Indien u een kaart kwijt raakt kunt u tegen betaling ad € 15,00 een nieuwe kaart krijgen. Beschadigde kaarten kunt u gratis omruilen.

 

   1. Uw vakantieverblijf kunt u veilig stellen door deel te nemen aan het annuleringsfonds. Neemt u hieraan niet deel en u moet door "nare" omstandigheden uw vakantieverblijf verlaten dan wordt de resterende huursom niet teruggegeven.

 

   1. Indien u in een huur/stacaravan of bungalette verblijft is het verboden bij de accommodatie of op het veld te parkeren. U kunt uw auto parkeren langs de hoofdweg of op de centrale parkeerplaatsen.

 

Bij meningsverschillen over de uitleg van deze regels als hierboven gegeven beslist de directie van de camping. Deze is eveneens bevoegd aanvullende voorschriften te geven.

 

 

 

grote campingwinkel

 

{gallery}fotocaravan2012/winkel2012{/gallery}

 

 

Subcategorieën

Untitled-8.png
Untitled-1.png
Untitled-11.png

Vincentius vereniging dokkum

secretariaat: Gerard Nijholt
tel 0519-294461
de Schans 47
9101 HR Dokkum
mail klik hier

 

ANBI